17 mei 2018

Dit is hét seizoen voor de BBQ folder

Een BBQ folder is ideaal voor slagers en cateraars die barbecue pakketten aanbieden. In je BBQ folder kun je niet alleen jouw producten presenteren, maar ook tips geven voor een gezellige barbecue. Koppel er eventueel ook nog een leuke winactie aan vast. Dat weet je zeker  dat jouw BBQ folder gelezen wordt!

In je barbecue folder presenteer je natuurlijk de lekkerste soorten vlees en vis en je mooiste salades. Zorg voor mooie, aansprekende foto’s die het zomerse gevoel van een gezellige barbecue in de achtertuin oproepen. Je hoort als het ware het geroezemoes, het vrolijke gelach en de glazen klinken! Een folder dus die beleving oproept en de lezer verleidt om snel die BBQ aan te steken.

Folders met tips en tricks

Om van je folder een lezenswaardig bewaarexemplaar te maken (in ieder geval gedurende het komende BBQ-seizoen), adviseren wij om leuke tips en handige adviezen in de folder te presenteren. Geef wat van je lekkerste recepten prijs, doe wat suggesties voor de aankleding van je tuin en adviseer over de beste BBQ wijn van dit seizoen. Eventueel in nauw overleg met de slijter! Die wil misschien nog wel een advertentie in je folder plaatsen ook!

Winactie in je folder

Naast jouw aanbod en sfeer verhogende elementen is een leuke winactie een goed idee om meer rendement uit je folder te halen. Vraag je klanten om hun leukste BBQ foto te mailen of te posten op Facebook of laat ze raden hoeveel satéstokjes je afgelopen seizoen geregen hebt. Bedenk iets wat leuk of eenvoudig is om mee te doen! En gebruik het moment waarop je de winnaar bekend maakt, natuurlijk opnieuw voor wat lokale publiciteit.

Altijd bestelmogelijkheid

Tot slot is het belangrijk dat je klant snel en eenvoudig zijn volgende BBQ pakket bij je kan bestellen. Verwijs hiervoor naar een online bestelomgeving of voeg een ‘ouderwetse’ bestellijst bij. Want ouderwets of niet, veel mensen vinden dat nog bijzonder prettig. Eet smakelijk!

Folder maken?

Lekker barbecueën doen we graag! En folders maken ook! Daarover vertellen wij je graag alles.Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com