16 april 2020

Is jouw Moederdag folder al klaar?

Natuurlijk! Moederdag verdient een speciale folder! Met de juiste folder geef je jouw omzet een extra boost! Folders worden volop gelezen, zéker nu veel mensen, door het coronavirus, noodgedwongen thuiswerken. Even in de folders bladeren, biedt ontspanning én inspiratie. Het is niet voor niets dat veel mensen na het lezen van folders in actie komen! Ze hebben iets gezien wat ze willen kopen. Voor zichzelf of voor een ander.

De folders worden volop gewaardeerd. Nederlanders geven folders gemiddeld een 6,9 als waarderingscijfer. Sterker nog: de waardering voor de folder is zo hoog dat meer dan de helft aangeeft dat ze de papieren folder zou missen als deze niet meer verschijnt. Uit het NOM Folderonderzoek blijkt verder dat mensen de folder gebruiken om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Het is dan ook niet gek dat maar liefst 81% naar aanleiding van een folder in actie komt en dat folders voor 43% van de Nederlanders mede het boodschappenlijstje bepalen.

Alle aanbiedingen op een rijtje

Voor Moederdag betekent dit dat het slim is om jouw Moederdag aanbiedingen, tips en ideeën door middel van een folder voor het voetlicht te brengen. Alleen zo ontdekt je doelgroep wat je allemaal in huis hebt voor deze speciale dag! Maak de folder extra aantrekkelijk door met beeld en opmaak duidelijk te maken dat het een Moederdag folder boordevol inspiratie betreft. Zo weet je zeker dat jouw folder opvalt in de brievenbus.

Nu aan de slag!

Wil je meer informatie over het maken en verspreiden van folders voor Moederdag? Ga dan nu aan de slag! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com