6 december 2022

Is jouw flyer piekfijn in orde?

Huis aan huis een flyer verspreiden met Kerst is een slimme zet om je omzet een extra duwtje te geven. Maar dan moet je flyer natuurlijk wel piekfijn in orde zijn! Wel delen 5 tips om jouw flyer onweerstaanbaar te maken! Dus verkoop je kerstbomen, kerststaven, kerstcadeaus of kerstkaarten? Met deze tips voor jouw flyer gaat jouw omzet pieken!

1. Houd je ogen op het doel

Wat je met kerst ook verkoopt, het is belangrijk dat je weet wie jouw doelgroep is en wie je met je kerst flyer wilt bereiken.

2. Hanteer de juiste opbouw

Kenmerkend voor een succesvolle flyer is de keuze voor een logische opbouw. Kies een sterke titel (zie tip 3), denk na over jouw boodschap en focus je daarop. Erg belangrijk is de keuze voor een aansprekende kerst foto of afbeelding. Logisch, dit is het eerste wat de aandacht trekt en bepaalt of de ontvanger de flyer al dan niet zal lezen. Vergeet ook de call to action niet. Dit is de oproep aan de lezer om daadwerkelijk tot actie over te gaan.

3. Maak de titel kort, duidelijk en goed zichtbaar

Een prettig en goed leesbare titel telt 3 tot 5 woorden. Kies voor een titel die een aanbieding bevat of een probleem van de klant oplost. Zo maak je de lezer nieuwsgierig en verleid je hem om verder te lezen.

4. Spreek de lezer persoonlijk aan

Maak de boodschap op de kerst flyer zo persoonlijk mogelijk is. Zo krijgt de lezer het idee dat de kerst flyer speciaal voor hem gemaakt is. Probeer kort en to-the-point te zijn. Leg uit wie je bent, wat je doet en wat je de ontvanger kunt bieden met kerst.

5. Kies een goed formaat

A5 flyers komen het meest voor, maar er zijn veel meer verschillende flyer formaten beschikbaar. Bedenk wat aantrekkelijk is voor jouw klanten en waar je mee opvalt in de brievenbus.

Wil je jouw kerst flyer piekfijn in orde maken?

Wij ook! Daarvoor staan we voor je klaar. Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com