24 mei 2018

Is jouw folder klaar voor Vaderdag?

Folders voor Vaderdag scoren! Dit jaar valt Vaderdag op 17 juni 2018. Laat in je folder zien welke leuke cadeaus je voor vader in huis hebt! Elektronische gadgets, lekkere geuren, geschenksets, fotocadeaus, gereedschap, barbecues of ondergoed. Het leukste Vaderdagcadeau heb jij in huis. Dat moet je folder in één oogopslag duidelijk maken.

 De Foldermonitor 2017 laat zien dat Nederlanders de folders steeds vaker doorbladeren om inspiratie op te doen (36% van de ondervraagden, tegenover 31% vorig jaar). Dat geldt dubbel en dwars voor de papieren folders, die voor steeds meer mensen onderdeel zijn van een rustmomentje. Even op het gemak de folder doorbladeren, met kopje koffie of een drankje. Het is belangrijk dat jouw folder die aandacht krijgt!

 

Vaderdag folder

Veel mensen zitten met de vraag: wat kopen we voor Vaderdag? Op zoek naar inspiratie is de folder dus een makkelijk medium. Kies voor sterke, aansprekende beelden. Maak duidelijk dat dit dé folder is waarin je het leukste Vaderdag cadeau zult vinden. Presenteer de cadeaus duidelijk en geef een goede beschrijving. Om de folder aan te kleden, kun je wat leuke tips en adviezen geven. Bijvoorbeeld over het gebruik van de BBQ of wat je met de decoupeerzaag kunt maken. Geef een recept prijs uit het kookboek of geef iets weg. Twee onderbroeken halen één betalen, bijvoorbeeld.

 

Vaderdagaanbieding

Zorg verder voor scherpe prijzen of één of enkele aanbiedingen. 78% van de Nederlanders leest folders om op de hoogte te zijn van promoties en aanbiedingen; 34% gebruikt folders om prijzen te vergelijken; en 43% stelt zijn boodschappenlijstje samen met een stapel folders binnen handbereik. Prijsbewustzijn speelt een grote rol in het koopgedrag van spaarzame Hollanders. Folders helpen ons een keus te maken. Ook voor Vaderdag!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com