Investeer in een bedrijfsmagazine

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

31 augustus 2020

Investeer in een bedrijfsmagazine

Natuurlijk, we werken allemaal steeds meer online, zƩker nu het coronavirus ons massaal in de greep houdt. Om die reden kun je juist nu goed scoren met een bedrijfsmagazine. Een bedrijfsmagazine blijft onverminderd populair. Het samenstellen en verspreiden van je eigen bedrijfsmagazine heeft een flink aantal voordelen. Je kunt je hierbij richten op je medewerkers of nieuwe of bestaande klanten.

Een bedrijfsmagazine versterkt de medewerkersbetrokkenheid

Een bedrijfsmagazine in de vorm van eenĀ personeelsmagazine meer aandacht dan de online berichten via intranet. Met een eigen magazine voor de interne communicatie weet je zeker dat je medewerkers belangrijke mededelingen lezen. Bovendien creĆ«ert het hebben van een personeelsmagazine meer verbondenheid en betrokkenheid en biedt het een plaats voor de uitwisseling van ideeĆ«n. Zeker nu mensen veel meer op afstand werken is deze vorm van binding extra belangrijk.

Een bedrijfsmagazine presenteert jouw producten of diensten

Presenteer jouw producten of diensten op een aantrekkelijke manier in een bedrijfsmagazine. Bestaande klanten lezen hierin de bevestiging dat ze de juiste keuze maken. Voor nieuwe klanten is een bedrijfsmagazine aantrekkelijker, dan de zakelijke informatie op je website. Daarnaast kun je ook van de mogelijkheid gebruik maken om ook je medewerkers voor te stellen en eventueel enkele belangrijke klanten of afnemers. Ā Daarmee geef je je bedrijf een menselijk gezicht. En dat is weer een extra voordeel, want mensen doen liever zaken met mensen dan met bedrijven.

Een bedrijfsmagazine positioneert je als expert

Door informatie, details en de voordelen van je producten of diensten te presenteren in een bedrijfsmagazine positioneer je jezelf als specialist of expert in je vakgebied. Jouw kennis en ervaring zijn immers gebundeld in een fraai magazine. Laat eventueel ook andere deskundigen aan het woord die betrokken zijn bij jou bedrijf.

Aan de slag!

Met een bedrijfsmagazine bereik je op een andere manier je medewerkers. Maar je kunt een bedrijfsmagazine ook gebruiken om op te vallen bij jouw (potentiƫle) klanten. Zullen we aan de slag gaan? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.