10 mei 2022

Interactief magazine met QR codes

Het is mogelijk om een magazine te maken met QR-codes. Het jaarlijkse Sinterklaas Speelgoedboek werkt ermee en onlangs introduceerde Bouwmarkt Karwei een voorjaarsmagazine met een begeleidende audiotour. De QR-codes in het magazine leiden de lezer naar prijs- en productinformatie en Pinterest. Zo verbindt het magazine op een slimme manier de offline- met de online wereld.

Voor de verspreiding van het gedrukte magazine kiest Karwei voor het folderpakket dat verspreid wordt onder miljoenen Nederlandse huishoudens. Het magazine is digitaal verkrijgbaar. Het magazine verschijnt om de zes maanden. Het magazine is vanzelfsprekend ook in alle bouwmarkten verkrijgbaar. Via een cross-mediale campagne worden klanten online geactiveerd om het voorjaarsmagazine te bekijken en te beluisteren.

Toegang tot tips van experts

Wat het magazine aantrekkelijk maakt, is dat lezers allerlei tips van experts kunnen krijgen. Zij brengen het magazine als het ware digitaal tot leven. De unieke audiotour versterkt de leeservaring van de klant. Actrice Anna Drijver is de host van de audiotour en bekend als de stem van Karwei. Zij leidt de lezer en luisteraar door het voorjaarsmagazine heen. Verder geeft een interieur stylist vernieuwende tips die de klant helpen producten te combineren en trends te ontdekken. Een andere DIY’er en stylist vertelt alles over de producten van Karwei. De derde expert is een ervaren klusser die praktische klustips deelt.

Ook op Pinterest

Omdat Karwei heel sterk is op Pinterest wordt ook daarmee een link gelegd. Zo kunnen de lezers van het magazine direct met QR-codes producten of foto’s pinnen op hun Pinterest moodboard.

Ook een interactief magazine maken?

Wil je een start maken met QR-codes in je magazine? We helpen je graag en kunnen natuurlijk ook de verspreiding voor je verzorgen. Weten hoe? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com