4 augustus 2020

Instagram-ster maakt magazine

Nochtli Peralta Alvarez is, samen met haar partner Jeremy, de drijvende kracht achter succesvolle Instagram en YouTube kanalen. Die tellen alleen al in Nederland meer dan 400.000 volgers. Iedereen die haar online volgt, kan nu ook offline meer over haar en haar healthy lifestyle te weten komen. Met het nieuwe magazine combineert zijn online en offline communicatiemiddelen.

In Nochtli Magazine, een mooie glossy, vertellen Nochtli en Jeremy alles over hun voedingspatroon, inclusief hun favoriete maaltijden en recepten, hun fitnessroutines, inclusief complete trainingsschema’s voor thuis en in de gym en hun eigen fitness journey, met alle ups en downs.

Online en offline

Dit magazine bewijst opnieuw dat online en offline geen tegenpolen zijn en ook geen vijanden van elkaar. Het is juist de kunst om online en offline van elkaar te laten profiteren. Je kunt je merk als ondernemer, groot of klein, wel versterken door een consistente merkidentiteit te gebruiken in al je middelen. Gebruik bijvoorbeeld je website of Facebookpagina in je offline middelen als advertenties en visitekaartjes. Maar maak omgekeerd ook reclame voor je fysieke product of winkel. Iets tastbaars wekt vertrouwen bij consumenten.

Communiceren

We denken graag mee met jouw mediastrategie. Dagelijks maken we interessant drukwerk. Dit zijn bijvoorbeeld folders, flyers en direct mail. Weten hoe we dit doen? Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com