24 maart 2020

In de folders is het voorjaar

Folders ontvangen deze week? Sla de folders er maar op na: overal zie je dat het voorjaar begonnen is. Frisse groene en gele kleuren lokken je naar de folder toe. Want na de grijze, grauwe en donkere dagen die achter ons liggen, krijgen we zin om naar buiten te gaan, lekker fris en gezond te eten en ons huis wat op te schudden.

Een grote schoonmaak is niet aan veel mensen besteed, maar de term ‘het voorjaar in de bol’ is voor veel mensen wél van kracht. Mensen hebben zin in iets nieuws en jij kunt daar met jouw aanbod op inspelen. Nieuwe collecties, nieuwe gerechten op de menukaart, seizoensgroenten of nieuwe producten of in de vitrine van de bakker of slager? Gebruik de voorjaarsfolder om dit bij jouw doelgroep aan te prijzen!

Folders verspreiden        

Je kunt je folder op verschillende manieren verspreiden. Je kunt kiezen het wekelijkse sealbag pakket maar je kunt de folders ook los laten verspreiden. Voordeel hiervan is dat je folder apart op de deurmat komt te liggen. Zeker weten dat deze even bekeken wordt! Natuurlijk bepaal je zelf de regio waar jouw folder door de brievenbus valt. Je kunt tot op postcodeniveau aan ons doorgeven waar we de folder voor jou mogen verspreiden.

Wil jij folders verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Je kunt Verspreiden.com bereiken via telefoon: 0113 70 02 12 of neem contact op via support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com