20 juli 2021

IJsverkopers werven met flyer

IJsjesverkopers, frietbakkers, strandbedjesverhuurders en kaartjes verkopers; heb je deze zomer nog mensen nodig? Kies dan voor een flyer om vakantiekrachten te werven. Met je flyer val je direct op de deurmat in de gemeente waar je de grootste kans van slagen hebt!

Het vinden van medewerkers voor het vakantieseizoen is lastig. Iedereen vist in dezelfde vijver. Om het anders te doen, kun je kiezen voor een flyer. Veel hoeft dat niet te kosten. Met een beetje slim ontwerp, aansprekende tekst en heel gerichte verspreiding kom je precies bij jouw doelgroep in beeld.

Verdiep je in je doelgroep
Voor een succesvolle wervingscampagne is het belangrijk dat je je verdiept in wat vakantiekrachten willen. Zo wijst onderzoek uit dat jongeren graag de mogelijkheid krijgen om flexibele uren te werken. Wat verder goed scoort is het leren van nieuwe dingen leren én het ontvangen van toeslag, fooi en bonus. Met die kennis op zak is je tekst zo gemaakt!

Nog enkele tips voor je vacaturetekst

  • Vertel eerlijk wat het vakantiewerk inhoudt, bijvoorbeeld met voorbeelden van de werkzaamheden
  • Vermeld duidelijk de periode en werktijden waarin je als vakantiekracht beschikbaar moet zijn
  • Natuurlijk vermeld je het (uur)salaris!

To slot, maak solliciteren laagdrempelig, bijvoorbeeld door solliciteren via Whatsapp of een kort telefoontje mogelijk te maken.

Jij de tekst, wij het ontwerp en de verspreiding
We horen graag wat we voor jou kunnen doen! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com