13 juli 2021

Iets te vertellen? Maak een flyer!

Hoe leuk is dat! Je hebt een nieuwe collega, een nieuw in je assortiment of een nieuw model auto in showroom. Als je goed nadenkt, heb je vast regelmatig leuke nieuwtjes om te delen. Doe dat ook eens met een flyer! Door deze huis aan huis, in de winkelstraat of gewoon in je eigen winkel te verspreiden, heb je een extra klantcontactmomentje. Als je ook nog een aanbieding ana je nieuwtje verbindt, krijg je zéker meer aanloop in je zaak.

Een flyer maak je al in 5 eenvoudige stappen.

Stap 1
Welk nieuws wil je brengen? Zet alle informatie op een rijtje en schrijf de tekst die je op jouw flyer wilt drukken. Let op, niet te veel tekst en houd je bij één onderwerp.

Stap 2
Selecteer het beeldmateriaal dat je wilt gebruiken en vergeet je logo niet!

Stap 3
Kies een formaat. A5 is het meest gangbare formaat voor reclame. A6 is handig als uitnodiging voor evenementen; door het kleine formaat neem je deze flyer makkelijk mee. A4 kun je gebruiken als je gaat voor visuele impact.

Stap 4
Maak je je flyer zelf op? Kies dan een leuk ontwerp. Er zijn templates op basis van jouw werkveld, zoals de bruiloftsindustrie, advocatuur en de landbouw. Natuurlijk kun je ook een professioneel bureau vragen het ontwerp te maken. Verspreiden.com is je graag van dienst!

Stap 5
Kies een bureau dat je flyer voordelig drukt en eventueel nog kan verspreiden ook. Hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per stuk. Bestel je een hoge oplage? Vermeld in je flyer dan alleen berichten, die lang relevant zijn. Zo kun je de flyers langer inzetten en heb je nóg meer waar voor je geld!

Meer weten?
Wij staan klaar om met jouw flyer aan de slag te gaan! Neem jij contact met ons op? Bel vandaag nog naar Verspreiden.com,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com