20 februari 2019

Huis aan huis voor wijk- en dorpsraden

Wijk- en dorpsraden willen graag direct met burgers communiceren. Huis-aan-huis verspreiding is een manier om ervoor te zorgen dat de juiste informatie bij de inwoners terechtkomt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de huis aan huis verspreiding van de uitnodiging voor een vergadering, een voorlichtingsavond, een belangrijk debat of een nieuwsbrief.

 

Wijk- en dorpsraden zijn de ogen en oren van de inwoners van een wijk. Ze nemen besluiten en overleggen met het college van B&W en de gemeenteraad. Ze zijn een vitaal onderdeel van de samenleving. Voor het goed functioneren ervan is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen betrokken zijn bij het werk. Die betrokkenheid kun je versterken door juist te communiceren, informeren en enthousiasmeren.

Huis aan huis bereik je iedereen

Huis aan huis bereik je iedereen in de wijk! Door eenvoudigweg op postcode gebied te selecteren, weet je zeker dat je de juiste wijk, kern of dorp bereikt met je huis aan huis voorlichtingsmateriaal of nieuwsbrief.

Verspreiden doen wij!

Verspreiden.com is sterk in het heel gericht, huis aan huis, verspreiden van informatie en nieuwsbrieven. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw wijk- of dorpsraad! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com