5 september 2016

Huis-aan-huis verspreiding werkt

Voor het ongeadresseerd huis aan huis verspreiden van reclamedrukwerk, zoals folders, flyers, heb je geen toestemming of vergunning nodig van de gemeente. Wat je wél nodig hebt, is een goede partner die deze verspreiding optimaal verzorgd.

Met huis aan huis verspreid drukwerk kun je aandacht krijgen voor je open dag, opening, kortingsactie of kerstshow. Huis aan huis verspreiding heeft veel voordelen voor winkels, bedrijven en organisaties zoals gemeenten, bibliotheken of scholen.

Effectief

Huis aan huisreclame heeft een bewezen hoog rendement. De folders en flyers die huis aan huis verspreid worden, worden door een grote groep ontvangers ook echt gelezen: 50% van de folders wordt gelezen en in driekwart van de huishoudens door minstens 2 personen! Hiermee is huis aan huis reclame nog steeds de manier om je klanten op de juiste manier en tegen geringe kosten te bereiken. Natuurlijk worden de effecten van huis aan huis verspreiding van reclamemateriaal regelmatig onderzocht. De conclusie is telkens weer dat zowel de ontvanger als de adverteerder ronduit tevreden zijn.

Meer bezoekers in de (web) winkel

62% van de retailers geeft bovendien aan dat het webbezoek stijgt door huis aan huisreclame. Je profiteert dus niet alleen direct in je winkel, maar mensen weten je ook op internet beter te vinden. Dit alles draagt bij aan meer bezoek, meer verkoop en dus meer omzet.

Aan de slag met huis aan huis verspreiding?

Wil je zelf ook een start maken met huis aan huis verspreiding van reclamemateriaal. We helpen je graag op weg. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com