17 januari 2018

Huis aan huis verspreiding met de Weekkrant

Verspreiden van flyers en folders kan gelijktijdig met de Weekkrant, de huis-aan-huis krant die vrijwel iedereen kent. Zo vergroot je de kans dat jouw boodschap huis aan huis gelezen wordt. Je boodschap krijgt zo veel meer attentiewaarde dan folders die wekelijks in een geseald pakket op de deurmat ploffen.

Voor de verspreiding van je flyers en folders kun je kiezen uit meer dan 160 lokale weekbladen. Daarin meegaan is een slimme keuze! Je folder wordt huis-aan-huis bezorgd in het verspreidingsgebied van jouw voorkeur. Dit kan op basis van de volgende criteria:

  • Landelijk
  • Provinciaal
  • Weekkranttitel
  • Gemeente
  • Plaats
  • Postcode

Aandacht voor je boodschap

Met een weekkrant worden over het algemeen nooit meer dan drie reclamefolders of flyers verspreid. Je boodschap verdwijnt dus niet in een dik pakket met tal van andere folders. Ideaal dus om de maximale aandacht te bereiken, die jouw boodschap verdient.

Meer weten?

Wij verzorgen desgewenst de opmaak, vormgeving en het drukken van jouw folders en flyers. Ook voor andere vormen van verspreiding kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld bij landelijke en/of regionale dagbladen. We informeren je graag over de mogelijkheden!  Bel vandaag nog met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com