3 juli 2018

Huis aan huis verspreiding loont

Huis-aan-huisverspreiding is een effectieve manier om meer klanten en meer omzet te realiseren in een kort tijdsbestek. Ook als je doel is het versterken van je naamsbekendheid of het krijgen van aandacht voor een open dag of andere speciale gelegenheid, werkt huis aan huis verspreiding opperbest.

Huis aan huis verspreiding is goed voor een hoge attentiewaarde van je flyer of folder. Bij tal van gezinnen in Nederland is het lezen van huis aan huis verspreide folders een moment van rust en ontspanning. De folders en flyers worden goed gelezen, gemiddeld genomen gedurende ruim een kwartier. Dat is 15 minuten lang unieke aandacht! Mensen zoeken dan vooral aanbiedingen en inspiratie. Goed om te weten als je jouw folder of flyer gaat maken.


Huis aan huis verspreiding

Verspreiden.com kan je folders en flyers op tal van manieren verspreiden. Dat loopt uiteen van exclusief bij jouw doelgroep in de brievenbus tot ingevouwen in een advertentieblad of weekkrant  of in het bekende folder sealpakket. We zetten de mogelijkheden graag op een rijtje:

  • Huis-aan-huis verspreidingvia het niet-geseald folderpakket – de reclamefolder wordt ingevouwen en samen met andere folders huis-aan-huis verspreid
  • Huis-aan-huis verspreidingin een geseald folderpakket – je reclamefolder wordt in een sealbag gedaan en samen met andere folders huis-aan-huis verspreid
  • Huis-aan-huis verspreidingsamen met de lokale krant of Weekkrant – je folder gaat mee in deze krant
  • Huis-aan-huis verspreidingdoor de post (dekking ca. 60% NL) – de postbode levert jouw folder huis aan huis af
  • Aparte huis-aan-huis verspreidingdus zonder andere post, andere folders of een krant


Meer weten over huis aan huis verspreiding?

Wil je meer weten over huis-aan-huis verspreiden? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl. Wij geven je graag advies op maat.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com