14 oktober 2015

Huis-aan-huis verspreiding is populair

In het geweld van social media blijft huis-aan-huis verspreiding populair. Huis aan huis verspreid reclamemateriaal zoals folders en magazine is nog steeds bijzonder geliefd in de brievenbus van tal van huishoudens. Het wordt opvallend vaak gelezen. Weet u bijvoorbeeld dat mensen gemiddeld zo’n 40 minuten per week besteden aan het doorlezen van ongeadresseerd drukwerk. Huis-aan-huis bezorgd drukwerk wordt vooral gelezen voor ontspanning en voor de speciale aanbiedingen.


Tips voor huis-aan-huis verspreiding


Val op!

Eerlijk is eerlijk, mensen krijgen veel huis-aan-huis verspreid reclamemateriaal in de brievenbus. Zorg dus dat uw huis-aan-huis magazine of folder opvalt. Het blijkt dat opvallende magazines en folders, die zich onderscheiden eerder bekeken worden. Dat betekent dus een grotere kans dat de consument besluit een product te gaan kopen. Maak daarnaast gebruik van foto’s en afbeeldingen die tot de verbeelding spreken.

Kies voor regelmaat

Regelmatig huis-aan-huis verspreiden zorgt voor vertrouwen. Mensen weten dat er iedere week of maand iets verschijnt en houden daar rekening mee. Met regelmatige huis aan huis bezorging boekt u dus winst. U bouwt hiermee een sterke en betrouwbare naam op.

Combineer huis-aan-huis met meer

Natuurlijk wisselt het bereik van huis aan huis verspreid drukwerk. Het ene bedrijf realiseert een hogere respons dan het andere. Er zijn bedrijven die meerdere mediakanalen naast elkaar gebruiken, zodat het ene kanaal het andere kanaal versterkt. Eerst op de website de aanbiedingen aankondigen en vervolgens in de dagen erna een reclamefolder of magazine in de brievenbus heeft een versterkend effect. Naast huis aan huis verspreiding kunt u denken aan het plaatsen van advertenties, de inzet van social media of meer persoonlijk gerichte communicatie. In de verschillende huis-aan-huis uitgaven is het verder belangrijk om naar de eigen website te verwijzen. Daar immers kunnen mensen uitgebreidere informatie over uw bedrijf vinden of wellicht zelfs de mogelijkheid om online producten te kopen.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com