Huis aan huis verspreiding is goed voornemen

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

13 december 2018

Huis aan huis verspreiding is goed voornemen

Huis aan huis verspreiding op oppakken, is een goed voornemen voor 2019. Want nog altijd is huis aan huis verspreiding van folders en flyers een effectief marketingmiddel.

Hoe breng je je kortingsactie, opening, evenement of open dag onder de aandacht? Dat kan niet beter dan met een folder of flyer. Je kunt deze huis aan huis verspreiden. Huis-aan-huis verspreiding is ideaal. Zowel voor supermarkten, modezaken, sportscholen, kappers, woonwinkels als voor jouw bedrijf! Het zorgt voor meer bezoekers in je (web) winkel, voor meer verkopen, voor meer omzet.

Waarom is huis aan huis verspreiding?

Huis aan huis verspreide folders en flyers vallen rechtstreeks op de deurmat. Daardoor valt jouw boodschap extra op. 95% van de Nederlanders van 13 jaar of ouder heeft in de afgelopen 12 maanden minimaal één folder gelezen! Nederlanders gebruiken de folder voornamelijk om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en vinden ze dan ook overwegend informatief en handig. Het is dan ook niet gek dat maar liefst 81% naar aanleiding van een folder in actie komt en dat folders voor 43% van de Nederlanders mede het boodschappenlijstje bepalen.

Alom waardering

De folders kunnen nog altijd rekenen op grote waardering van de Nederlander. Zij geven folders gemiddeld een 6,9 als waarderingscijfer: dit is in de afgelopen jaren niet veranderd. Vooral vrouwen en mensen die papieren folders ontvangen geven de folder hoge cijfers. Sterker nog: de waardering voor de folder is zo hoog dat meer dan de helft aangeeft de papieren folder te missen als deze niet meer verschijnt.

Meer weten

We geven jouw goede voornemen graag vorm met een mooie folder en de beste verspreidingsstrategie. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.