23 oktober 2015

Huis-aan-huis verspreiden i.c.m. de weekkrant

Verspreiden van flyers, folders, magazines of kranten kan door deze uitgaven in te vouwen in een huis-aan-huis krant. De kans dat jouw flyer, folder, magazine of krant gelezen wordt, wordt daarmee een stuk groter. Het materiaal valt als het ware los op iedere deurmat. Jouw boodschap heeft daardoor individueel veel meer attentiewaarde dan de stapel folders in een geplastificeerd pakket.


Van deur tot deur

Verspreiden van reclamefolders is een bijzonder effectieve manier om je boodschap onder de aandacht te brengen. Helemaal als je kiest voor verspreiding in combinatie met een populair, goed gelezen h-a-h weekblad. Deze worden meestal halverwege de week bezorgd. Een ideaal, goed gekozen moment, óók voor jouw boodschap. Mensen weten over het algemeen precies wanneer de huis aan huis krant op de deurmat valt. Van losse folders weten ze dit veel minder. Daardoor hebben die een grotere kans ongelezen te blijven.

Maximale aandacht

Bovendien, met een weekkrant gaan over het algemeen nooit meer dan drie reclamefolders of flyers mee. Je boodschap verdwijnt dus niet in een dik pakket met tal van andere folders. Ideaal dus om de maximale aandacht te bereiken, die jouw boodschap verdient.

Verspreiden

Natuurlijk is het ook mogelijk om je flyer, folder of magazine te verspreiden, uitsluitend samen met enkele andere folders. Wil je een volledig separate verspreiding, exclusief en met een bijzonder hoge attentiewaarde? Ook dat is mogelijk. We adviseren je graag!

Wil je meer informatie over verspreiding in combinatie met weekkranten? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com