13 juli 2017

Huis aan huis verspreiden voor Gemeenteraadsverkiezingen

Gemeenteraadsverkiezingen zijn voor veel politieke partijen aanleiding om hun kiezers huis aan huis te informeren over hun verkiezingsprogramma. Huis aan huis verspreide folders of flyers worden in iedere gemeente volop gelezen. Verspreiden.com garandeert politieke partijen een efficiënte verspreiding van het campagnemateriaal, en dat zonder zorgen of gedoe.

De aanstaande gemeenteraadsverkiezingen zijn voor veel politieke partijen extra reden om nadrukkelijk te communiceren met burgers. Ze kiezen voor internet, kranten, magazines, radio en tv maar ook voor folders en flyers. De brievenbus is nog steeds een geweldige manier om je boodschap te verkondigen. De laatste NOM Foldermonitor bewijst dit. Folders hebben een netto bereik van ruim 11 miljoen lezers.

Verschillende gemeentelijke content
Niet alleen doen de lokale politieke partijen mee aan de verkiezingen maar ook landelijke partijen. Vaak in alle gemeenten, maar natuurlijke wel met andere agendapunten en prioriteiten. Verspreiden.com brengt in deze communicatie eenheid en rust. We kunnen flyers en verkiezingsfolders verspreiden die per postcodegebied verschillen. De specialisten van Verspreiden.com coördineren de inhoud, dragen desgewenst zorg voor het ontwerp en bewaken de landelijke huisstijl.

Direct mail
Politieke partijen die direct met hun leden willen communiceren kunnen kiezen voor direct. Aan de hand van adressenbestanden worden folders, flyers of brieven heel gericht verspreid, op adresniveau. Met de postbode en de reguliere post; zo ben je zeker dat je boodschap aandacht krijgt. Direct mail is ideaal voor het aankondigen van partijbijeenkomsten, verkiezingsdebatten of de verkiezingsavond. Met onze kennis van ontwerpen en verspreiden nemen we de organisatie van dit communicatietraject zorgeloos uit handen. Ook hierbij gebruiken en bewaken we desgewenst de landelijke huisstijl.

Advies nodig?
We denken graag met je mee over folderverspreiding en direct mail voor de gemeenteraadsverkiezingen? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com