16 december 2015

Huis-aan-huis reclame is goed voornemen

Iedereen heeft ze, goede voornemers. Ook ondernemers hebben aan het begin van het nieuwe jaar plannen en wensen. Meer omzet, een beter rendement of een groter marktaandeel. Heb je al eens aan de effectieve inzet van huis-aan-huis reclame gedacht?  Dat is misschien wel het beste voornemen voor 2016.


Folders verspreiden

Huis aan huis verspreide folder scoren hoog in attentiewaarde. Deze manier van reclame maken heeft een bewezen hoog rendement. Het is om die reden bijzonder interessant. Zéker als je heel gericht een bepaalde doelgroep wilt bereiken. Folders verspreiden kan landelijk maar natuurlijk ook gericht in vooraf geselecteerde wijken.

Kwartier per week

Terwijl sommige reclamemakers denken dat in een digitaal tijdperk de huis aan huis reclame tot het verleden behoort, bewijzen de cijfers nog steeds het tegendeel. De gemiddelde Nederland besteedt per week maar liefst 17 minuten aan het lezen van reclamefolders. Een ruim kwartier dus waarin iemand gericht en bewust van de inhoud van folders tot zich neemt. Geen wonder dus dat het een goed voornemen is om met je reclamefolder daarbij te zitten.

Folder zet aan tot actie

Het lezen van een reclamefolder zet bovendien aan tot actie. Van de mensen die je folder leest 78% de folder voor de speciale aanbiedingen en koopt 49% geregeld een product uit de folder. Een huis aan huis verspreide folder is dus met recht een goed voornemen voor 2016.

Goede voornemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om in 2016 huis-aan-huis folders te verspreiden in jouw regio? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com