Huis-aan-huis kranten lezen we aandachtig

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

7 juli 2020

Huis-aan-huis kranten lezen we aandachtig

Huis-aan-huis kranten zijn nog steeds voor veel Nederlanders belangrijk om op de hoogte te zijn van  lokaal nieuws. Daarnaast zijn huis-aan-huis kranten de bron waar mensen aanbiedingen van lokale ondernemers terugvinden. Om die reden lezen Nederlanders de huis-aan-huis kranten intensief en aandachtig. Meer dan de helft (57%) van de lezers leest driekwart of meer van de huis-aan-huis krant.

De resultaten van de NOM Regio Monitor 2020 werden eind mei gepresenteerd. Dit betreft een breed onderzoek naar het bereik van lokale printmedia. De belangrijkste resultaten uit het onderzoek naar huis-aan-huis kranten zijn:

  • 81% van de respondenten leest de huis-aan-huis krant uitsluitend op papier, 3% uitsluitend digitaal en 16% leest de huis-aan-huis krant zowel op papier als digitaal.
  • 55% van de Nederlanders gebruikt de huis-aan-huis krant als bron voor lokaal nieuws (43%), gevolgd door voeding (36%), sport (35%) en politiek (31%).
  • 65% van de Nederlanders let op de aanbiedingen van lokale ondernemers in de huis-aan-huis krant, meer dan de helft (51%) komt daarna in actie.

Profiteer van huis-aan-huis kranten

Profiteer van de populariteit van huis-een-huis kranten door je folders of flyers gelijktijdig te laten verspreiden. Weten hoe? Daarover vertellen we je graag alles. Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Bron