18 januari 2018

Huis aan huis aan naamsbekendheid werken

Met het huis aan huis verspreiden van de menukaart in krantvorm, werkt Lloyd Oudeman van restaurant Amable in Kamperland aan de naamsbekendheid van zijn restaurant. Inmiddels heeft hij twee keer voor deze manier van verspreiden gekozen en tot volle tevredenheid. “Natuurlijk is het effect van het huis aan huis verspreiden van deze krant niet één op één meetbaar. Maar ik geloof in de kracht van herhaling en ben ervan overtuigd dat deze investering zich vroeg of laat uitbetaalt.”

Restaurant Amable is een echt familierestaurant. Sfeervol en gezellig. “We hebben een toegankelijke kaart met smaakvolle en herkenbare gerechten.” Bijzonder is de locatie, in het voormalige hervormde kerkgebouw aan de Veerweg in Kamperland.

Huis aan huis reclame

“Sinds de start van het restaurant zet ik in op het versterken van onze naamsbekendheid door middel van huis aan huisreclame. Ik word daarin goed geadviseerd door de medewerkers van Verspreiden.com. Inmiddels verzorgen zij niet alleen de verspreiding van de menukaart, maar ook het ontwerp en de druk ervan.” Lloyd gelooft in de kracht van herhaling. Daarom heeft hij nu twee maal voor deze vorm van huis aan huis reclame gekozen. Hij overweegt om hier ook dit jaar voor te kiezen. “We gaan steevast uit van circa 18.000 adressen, op Noord-Beveland, maar ook op Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zuid-Beveland. Zo betrekken we een groot deel van de lokale bevolking bij ons restaurant.”

Online rekentool

Erg enthousiast is Lloyd over de online rekentool op de website van Verspreiden.com. “Ik vind de website bijzonder duidelijk. Daar draagt deze rekentool aan bij. Je kunt hiermee snel inzichtelijk maken wat de kosten van je huis aan huis marketingactie zullen zijn. Natuurlijk, het blijft een investering, maar het is prettig om vooraf met correcte informatie de juiste afweging te kunnen maken.”

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com