Hoogste tijd voor jouw kerstfolder

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

19 november 2019

Hoogste tijd voor jouw kerstfolder

Kerstfolders maken, vergt natuurlijk enige doorlooptijd. Wil je met jouw kerstfolder nog voor de kerstdagen in de brievenbus liggen, dan wordt het hoog tijd dat je nu aan de slag gaat. Denk aan foto’s, tekst en de juiste sfeer. Verspreiden kan via jouw winkel of restaurant, maar natuurlijk kun je de folders ook lokaal laten verspreiden.

Kerstfolders worden volop gelezen. Vooral de papieren folders van supermarkten bereiken veel mensen (74%), gevolgd door folders van warenhuizen (63%) en folders van aanbieders van persoonlijke verzorging (55%). Haalt het bezorgen van deze folders dan ook daadwerkelijk iets uit? Het antwoord: jazeker! Zo zegt de helft van de ondervraagden regelmatig producten uit folders te kopen. Veel mensen gebruiken de folder om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Ze vinden ze dan ook overwegend informatief en handig. Het is dan ook niet gek dat maar liefst 81% naar aanleiding van een folder in actie komt en dat folders voor 43% van de Nederlanders mede het boodschappenlijstje bepalen. Bijzonder is verder dat ongeveer de helft van de Nederland folders leest ter ontspanning.

Aanbiedingen en ontspanning

Hiermee heb je alle ingrediënten voor jouw kerstfolder: aanbiedingen en ontspanning. Tijd om aan de slag te gaan. Zoek mooie sfeerbeelden en zorg voor een aansprekende cover. Zo weet je zeker dat jouw kerstfolder opvalt in de brievenbus.

Aan de slag met jouw kerstfolder?

Dat doen we graag! Samen met jouw werken we aan een mooie kerstfolder die omzet verhogend werkt. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.