16 augustus 2022

Hondenuitlaatservice? Maak een flyer!

Heb je een hondenuitlaatservice of ben je plan daarmee te starten? Dan is een flyer een slimme eerste stap. Door jouw flyer in goed geselecteerde postcodegebieden te verspreiden, kom je direct in contact met hondenbezitters. En dat zijn er veel! Door de coronapandemie, zijn er namelijk steeds meer hondenbezitters. Nu het thuiswerken langzaam steeds minder vaak voorkomt, zijn veel van hen op zoek naar een professionele hondenuitlaatservice voor hun trouwe viervoeter.

Maak een persoonlijke flyer voor je hondenuitlaatservice. Met andere woorden, deel een foto van jezelf en een persoonlijk verhaal. Wie ben je, wat heb je voor achtergrond en vooral: wat heb jij in huis om honden een paar uur of misschien wel een hele dag te vermaken? Deel verder alle relevantie informatie met de lezer. Daarbij kun je denken aan je werkdagen, de kosten en manier waarop je honden ophaalt en weer terug thuis brengt. Een mooie foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Laat daarom een mooie, professionele foto van jezelf maken, liefst omringd door allerlei soorten honden natuurlijk.

Flyer verspreiden

De flyer voor je hondenuitlaatservice kun je heel gericht verspreiden. Zo kun je precies die postcodes opgeven, waar je aan de slag wilt en/of waarvan je denkt dat er veel hondenbezitters wonen. Natuurlijk kun je de flyer ook ophangen in dierenwinkels en misschien wel in de personeelskantine van de wat grotere, regionale werkgevers.

Aan de slag?

Dierenliefhebbers als we zijn, gaan we graag voor je aan de slag. Laat maar weten wat wij voor jou kunnen betekenen! Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com