17 januari 2023

Hondenuitlaatservice? Maak een flyer!

Ga je honden uitlaten en start je een hondenuitlaatservice? Zorg dan dat iedereen dit weet! Met een flyer die je lokaal huis aan huis verspreid, kan geen enkele hondenbezitter meer om je heen. Een flyer is eenvoudig te maken, relatief goedkoop en heel lokaal te verspreiden. Als jij de postcodes weet van de wijken waar de viervoeters wonen die je kunt uitlaten, dan zorgen wij ervoor dat daar een flyer in de brievenbus valt.

Als je je getraind bent als hondenuitlaatster en daarvan je werk wilt gaan maken, dam wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk hondenbezitters dat weten. Hoe beter je je boodschap verkondigt, hoe groter de toeloop van klanten én hun honden.

Makkelijk en voordelig

Flyers zijn een makkelijk en voordelig reclamemiddel. De boodschap hoeft niet lang te zijn. Vertel in je flyer duidelijk hoe je hondenuitlaatservice vormgeeft. Eventueel kun je nog vertellen welke rondes je loopt, waar je de honden kunt ophalen en hoe je dat doet.

Flyers verspreiden

De flyers kun je lokaal huis aan huis laten verspreiden. Bestel er altijd wat meer, zodat je je flyers ook op verschillende plaatsen kunt neerleggen. Denk aan het prikbord in supermarkten, de wachtruimtes van dierenartsen en hondentrimmers en bij dierenspeciaalzaken. Zo weet je zeker dat je boodschap opvalt!

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je graag op weg met goede en voordelige flyer. Neem daarom contact op met Verspreiden.com,  telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com