27 december 2022

Hoeveel oliebollen passen in jouw flyer?

Oliebollen en flyers zijn een prima combinatie! Je klanten moeten namelijk wél weten dat je oliebollen verkoopt. Met een flyer kun je huis aan huis vertellen over jouw oliebollen! Hoeveel oliebollen gaan er in jouw flyer? Ga maar eens na: oliebollen met en zonder rozijnen, appelbeignets, berliner bollen en ga zo maar door. We krijgen er zin in!

En dat laatste is natuurlijk precies wat je wilt bereiken met je flyer. Mensen moeten zin krijgen in jouw oliebollen en snel naar jouw oliebollenkraam toegaan! Zorg dus voor een frisse, aantrekkelijke folder, waarvan je als het ware denkt dat de poedersuiker erop ligt. Maak mooie foto’s van jouw oliebollen, jouw kraam en van mensen die lachend een hap nemen uit zo’n lekkere oliebol. Oliebollen horen bij deze tijd van het jaar.

Flyer verspreiden

Wil je je flyer vervolgens laten verspreiden, maak dan een goede overweging vanuit welke postcodegebieden mensen jouw kraam zullen aandoen. Je kunt je flyer namelijk heel gericht laten verspreiden. Dan valt jouw oliebollenflyer precies in de bus bij de juiste doelgroep.

Wij houden van oliebollen

Wij houden van oliebollen en gaan graag met jouw oliebollen flyer aan de slag. We kunnen hem maken, drukken en verspreiden! We horen graag wat we voor jou mogen doen. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com, telefoon 0113 70 02 02 of e-mail support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com