11 november 2015

Hoe zit het met de Ja/nee en nee/nee sticker?

Verspreiden van drukwerk en reclamefolders en de Ja- Nee sticker lijken elkaar in de weg te staan. Wie echter wat nauwkeuriger kijkt, ziet dat maar liefst 82% van de Nederlanders geen sticker op de brievenbus heeft. Een professionele verspreider houdt rekening met deze sticker. Dit voorkomt bezorg klachten en een negatief imago van je bedrijf, product of dienst.

Verspreiders van huis-aan-huis folders, weekkranten en reclamedrukwerk moeten zich natuurlijk aan bepaalde regels houden voor verspreiding. Op adressen met een Nee-Ja sticker worden uitsluitend weekkranten bezorgd. Heeft iemand een Nee-Nee sticker dan worden weekkranten en reclame materiaal daar niet bezorgd. De huis-aan-huis verspreiding van weekkranten en reclamemateriaal is optimaal bij geen sticker. Op deze adressen worden de folders en weekkranten over het algemeen met veel plezier ontvangen en gelezen. Dat is op meer dan 80% van alle adressen in Nederland. Dat betekent dat op 5.900.000 adressen in Nederland reclamemateriaal in de brievenbus valt.

Nee-Ja en Nee-Nee stickers zijn verkrijgbaar bij het gemeentehuis. Professionele verspreiders van weekkranten en folders houden terdege rekening met deze stickers. Zij bezorgen zorgvuldig.

Wil je meer informatie over de professionele en zorgvuldige verspreiding van folders, weekkranten en reclame drukwerk? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com