5 januari 2023

Hoe werkt verspreiden eigenlijk?

Huis aan huis reclame werkt. Daarmee profiteer je van de kracht van de brievenbus. Huis aan huis verspreide folders en flyers zijn bewezen effectief, zelfs in dit digitale tijdperk. Je kunt je reclamefolders verspreiden op verschillende manieren. Deze manieren van verspreiden verschillen onderling in de attentiewaarde binnen een huishouden. Het is meestal zo dat een apart bezorgde folder de meeste aandacht krijgt. Logisch eigenlijk, want deze folder ondervindt weinig ‘concurrentie in de brievenbus’.

Bij Verspreiden.com kun je zelf aangeven op welke manier je jouw folder of flyer huis aan huis wilt verspreiden. Zo kan jouw folder mee in het (geseald) folderpakket, tussen de lokale huis-aan-huis krant of verspreid worden door de postbode.

Met het folderpakket

Als je kiest voor het landelijke folderpakket wordt jouw folder bezorgd in een sealbag samen met 10 tot 30 andere folders van de bekende A-merken. Deze keuze is in veel gevallen het goedkoopst.

Met de huis-aan-huiskrant

Kies je voor verspreiding met de huis-aan-huis krant dan wordt je folder ingestoken of los met de krant bezorgd, vaak samen met enkele andere folders. Hiermee bereik je een hogere attentiewaarde. De prijs/kwaliteit verhouding van dit product is hoog.

Los door de brievenbus

Wil je zeker weten 100% opvallen? Maak dan gebruik maken van het netwerk voor exclusieve verspreiding van Verspreiden.com. De prijs voor exclusieve verspreiding van je folder is hoger, maar daar krijg je wel optimale verspreidkwaliteit voor terug.

Meer weten over verspreiden van folders?

Wij maken verspreiden dagelijks flyers en folders. Weten hoe? Bel ons, telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com