27 februari 2024

Hoe mogen we jouw direct-mail versturen?

Op ons platform kun je eenvoudig jouw direct mail campagnes regelen. Of je nu veel brievenbussen wilt bereiken of weinig, in een bepaalde wijk of juist een geselecteerde doelgroep, wij regelen het graag voor je! Weet je dat we je daarbij een uitgebreide dienstverlening aanbieden? Zo kunnen we voor je printen, couverteren en sealen. Wat dat inhoudt, leggen we graag aan je uit!

Printen
Zwart-wit of fullcolour in jouw huisstijl? Met print is heel veel mogelijk, zowel in grote als in kleine oplages. Vanzelfsprekend is print altijd maatwerk! Door jouw direct mail te printen, kunnen we bijvoorbeeld ook (kleur) personalisaties toevoegen in tekst of beeld. Wij gebruiken altijd luxe printers voor het printen van een fullcolour kaart, flyer of brief. Op die manier garanderen wij de allerbeste kwaliteit van het printwerk. Printen is voordelig. Bovendien is het een snelle duurzame manier om een direct mail te maken.

Couverteren
Heb je een adressenbestand, waarnaar je je direct mail wilt versturen? Dan hebben wij daarvoor verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om je direct mail te versturen in een envelop. Wij kunnen ervoor zorgen dat je drukwerk automatisch in de envelop gedaan wordt. Dat heet couverteren.  Desgewenst kunnen we er ook voor zorgen dat de adressen van de ontvangers op de envelop worden geprint. Vanzelfsprekend kunnen we deze stap bij een vensterenvelop overslaan. Bij gebruik van een dergelijke envelop, wordt het adres op het drukwerk zelf geprint.

Sealen
Veel mensen kiezen voor het sealen van direct mail. Daarmee wordt de direct mail verpakt in een transparante omslag, zodat de ontvanger bij ontvangst direct het drukwerk ziet. Om die reden wordt vaak voor sealen gekozen, als de mailing bestaat uit een brochure of magazine. Extra voordeel van sealen is dat het drukwerk beschermd is tijdens de verzending. Ook het sealen van jouw direct mail verzorgen wij graag. Daarbij is het goed om te weten, dat wij gebruikmaken van recyclebaar biobased folie.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com