18 november 2015

Het sealpakket is populair

De ondernemer die besluit folders te verspreiden, maakt een slimme keuze. Folders zijn bijzonder populair en worden met veel plezier gelezen. De volgende vraag waarvoor hij komt te staan: hoe ga ik folders verspreiden. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden: ongeseald, geseald en met de post of krant.

De keuze voor ongesealde verspreiding is te begrijpen: dit is een vorm van goedkope huis-aan-huis verspreiding. De folder valt in dat geval met andere folders op de deurmat. Als je kiest voor het sealpakket, profiteer je van de populaire folders van de grote winkelketens die wekelijks folderen. Zo lift je eenvoudig mee op hun kracht en bekendheid. Veel mensen lezen het gesealde pakket omdat zij graag lezen in de stapel van populaire folders waartussen dus ook jouw folder zit. Geseald huis-aan-huis verspreiden betekent dat je bij de folderverspreiding kiest voor een scherpe prijs en hoge kwaliteit.

Huis-aan-huis verspreiden

Andere mogelijkheden die je hebt om folders te verspreiden zijn verspreiding met de postbode. Ook een sterke keuze, want jouw folder valt dan samen met de persoonlijke geadresseerde post in de brievenbus. Tot slot kun je ervoor kiezen om de krant te verspreiden met de lokale krant. Deze vorm van verspreiding kan effectief zijn omdat veel mensen juist deze lokale krant met veel plezier lezen.

Wil je advies over de manier van huis aan huis verspreiding van folders die het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op: Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com