23 augustus 2022

Het kan: lokaal & online zichtbaar!

Met online bannering kies je voor het maken van reclame op het internet. Het doel van deze digitale advertenties is het versterken van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of product. Daarom worden deze advertenties geplaatst op websites die vooral door jouw doelgroep bezocht worden. Waar ben jij lokaal actief? Afhankelijk van jouw voorkeur kunt we jouw (potentiële) klanten lokaal targeten, bijvoorbeeld in de provincie, gemeente of een straal rondom je bedrijf.

Eigenlijk kun je online banners het best vergelijken met advertenties in een krant of tijdschrift. Een bannercampagne zorgt voor naamsbekendheid, het opbouwen van een merk of het communiceren van een actie. Natuurlijk bepaal je zelf in welke regio(‘s) of postcodegebieden jouw online banner te zien is. Met een slimme online banner campagne kun je ervoor zorgen dat de online banners alleen getoond worden aan de mensen die wonen in de door jou opgegeven regio. Juist door deze zeer gerichte manier van werken, verbeteren de resultaten van jouw online banner campagne.

Online adverteren is meetbaar

Interessant is ook dat online adverteren door middel van banners altijd meetbaar is en veel voordelen oplevert. Zo krijg je onder andere inzicht in:

  • Hoe vaak en op welke websites je online banner wordt vertoond
  • Hoeveel mensen en welke doelgroep interesse heeft en dus doorklikt op je banners
  • Op welke zoekwoorden jouw (potentiële) klanten zoeken
  • Welke banner of boodschap het beste werkt

Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Meer weten over online banners?

We horen graag wat we voor jou kunnen doen! Neem contact op met Trainews Media via, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com