15 januari 2019

Haal meer uit je menukaart

Je kent ze wel: menukaarten die op een krant lijken. Goed idee! Wat ons betreft behandel je de menukaarten ook écht als krant. Heb je een nieuwe menukaart? Laat deze dan huis aan huis verspreiden! Zo prikkel je je gasten om snel één van de nieuwe gerechten te komen proeven. Huis aan huis verspreiding van je menukaart kan in de vorm van een krant. Maar, ook aan iedere andere vorm van huis aan huis verspreiding werken we graag mee.

Een goede menukaart kan meer omzet opleveren door deze op een slimme manier te verspreiden. Denk daarbij allereerst goed na over de vormgeving van je menukaart. Je menukaart is een belangrijk visitekaartje. De sfeer die je hier laat zien bepaalt voor een groot deel de beleving van je restaurant. Wanneer de sfeer en stijl van de menukaart niet overeenkomen met de rest van het restaurant wringt er iets. Gasten voelen dat meteen. De vormgeving van je menukaart is om die reden belangrijk. Denk er goed over na wat je met je restaurant wil neerzetten. Laat dat terugkomen in je menukaart.

Aanbieding

Om je nieuwe menuaart te vieren, kun je bij de huis aan huis verspreiding ervan, een leuke aanbieding doen. Gebruik je creativiteit! Kies voor een gratis fles wijn bij een reservering voor vier personen of serveer iedereen die de menukaart uit de brievenbus meeneemt een bijzonder aperitief als welkomstdrankje. Komen er regelmatig kinderen in je zaak? Een goede kleurplaat doet nog steeds wonderen!

Menukaart verspreiden

Voor het huis aan huis verspreiden van je menukaart zijn diverse mogelijkheden. Je kunt zelf het verspreidingsgebied bepalen. Zo kun je heel gericht je menukaart bij potentiële gasten in de brievenbus doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om menukaarteb te verspreiden? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com