Grootste kinderkrant van Nederland

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

19 september 2019

Grootste kinderkrant van Nederland

In de eerste week van het nieuwe schooljaar is op bijna alle basisscholen de Back to School editie van Kidsweek, de grootste kinderkrant van Nederland, uitgedeeld. In deze papieren krant lezen de leerlingen alles over de zorg voor koeien, kippen en varkens.

Speciale editie

De speciale editie van de Kidsweek krant is gemaakt in samenwerking met diervoederspecialist De Heus. “Boeren spelen een belangrijke rol in ons voedselsysteem. Maar veel mensen kunnen zich weinig voorstellen bij een modern boerenbedrijf. Daar willen we bij De Heus iets aan doen. Omdat we denken dat een beter beeld van wat er allemaal gebeurt op een modern boerenbedrijf ook bij kan dragen aan het vergroten van het draagvlak voor de manier waarop we in Nederland ons voedsel produceren. Daarom hebben we vorig jaar al een speciale website voor kinderen gelanceerd. Daar kunnen kinderen informatie vinden voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of een werkstuk.” Aldus Michiel Peters, Manager Corporate Affairs op de website van De Heus.

Ook een krant uitbrengen

Of je nu een kant wil uitbrengen voor een jong publiek, volwassen of senioren, wij helpen je graag. We hebben alles in huis om de krant vorm en inhoud te geven, te drukken en te verspreiden. Heb je interesse in een eigen krant? Neem dan vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.

Bron