11 september 2023

Groot Eindhoven wisselt van eigenaar; midweekverspreiding vervalt

De lokale huis-aan-huis krant Groot Eindhoven verandert van krant naar een weekend magazine. Daarmee verdwijnt voor ondernemers in Eindhoven de mogelijkheid om midden in de week bij lezers in de bus te vallen. Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden om in het oog te springen bij (potentiële) klanten. Zo is het mogelijk om drukwerk in het weekend te laten verspreiden, in combinatie met Spotta. Vanzelfsprekend is daarnaast ook exclusieve verspreiding mogelijk, ofwel los op de mat.

De nieuwe uitgever van Groot Eindhoven is overtuigd van de krant van print. Dit mediabedrijf weet dat veel lezers en (potentiële) adverteerders die mening delen. Bovendien, lezersonderzoeken, zoals het Nationaal Media Onderzoek en het onderzoek ‘De staat van de lokale nieuws- en informatievoorziening’, wijzen uit dat huis-aan-huisbladen zich nog altijd mogen verheugen in een grote populariteit en leesdichtheid. Een belangrijke verandering is dat Groot Eindhoven voortaan in de loop van het weekeinde bij de mensen op de mat zal vallen.

Verspreiding in het Spotta pakket
Ondernemers in Eindhoven kunnen hun verspreiding regelen via Verspreiden.com. Met het wegvallen van de weekkrant is het midden van de week, kunnen zij overstappen naar verspreiding in het weekend. Samen met het Spotta folder pakket zal ook het vernieuwde Groot Eindhoven verspreid worden.

Los op de mat verspreiden
Natuurlijk is het voor ondernemers in Eindhoven ook mogelijk om te kiezen voor exclusieve verspreiding. Dit betekent dat je folder los op de deurmat valt. Met een folder die los op de mat komt, dus zónder andere folders, val je 100% op.  Die aandacht is uniek voor post die huis-aan-huis bezorgd wordt. Hierdoor is de conversie vele malen groter.

Verspreiden in Eindhoven?
Ga naar huis-aan-huisverspreiding op ons platform en kies de verspreidingsvorm die bij jouw bedrijf past.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com