17 november 2022

Groot bereik voor HAH-kranten

Huis-aan-huis kranten hebben een enorm groot bereik. Bijna driekwart van alle Nederlanders van 13 jaar en ouder leest wel eens een HAH-krant. Met die kennis wordt het verspreiden van een folder of flyer samen mét de huis-aan-huis krant een aantrekkelijke manier om in the picture te komen en blijven bij jouw (potentiële) klanten.

De nieuwste NOM-cijfers tonen opnieuw het grote bereik van de huis-aan-huiskranten aan. De conclusie is gerechtvaardigd dat HAH-kranten een massamedium zijn. Het NOM-onderzoek toont ook aan dat huis-aan-huiskranten alle doelgroepen in Nederland bereiken. Dat maakt ze interessant voor adverteerders: 77 procent van de lezers doet namelijk dagelijks boodschappen. Jouw folder of flyer als insteek bij deze krant kan dus eveneens rekenen op aandacht, véél aandacht!

Intensief gelezen

Huis-aan-huiskranten worden bovendien heel intensief gelezen. Meer dan de helft van de lezers (58%) leest driekwart van de krant of zelfs meer. De lezer is met name geïnteresseerd in lokale evenementen en activiteiten (79 procent). Ook heeft 75 procent belangstelling voor gemeentelijk nieuws en aankondigingen. En 68 procent wil meer weten over de lokale cultuur(agenda) of lokale sport(uitslagen).

Folder of flyer insteken

Natuurlijk kun je je folder of flyer laten verspreiden samen met de HAH-krant. Als je jouw drukwerk mee verspreidt met de huis-aan-huiskrant dan bereik je een hogere attentiewaarde. De prijs/kwaliteit verhouding daarmee is erg hoog.

Meer weten?

Neem eens contact met ons op. We vertellen je graag over de verschillende verspreidingsmogelijkheden, zoals met het folderpakket, los door de brievenbus of met de HAH-krant. Wij zijn Verspreiden.com en kunt ons bereiken via telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com