Gratis tips voor succesvolle flyer

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

26 november 2019

Gratis tips voor succesvolle flyer

We hebben ook dit jaar weer veel flyers mogen ontwerpen en verspreiden. Flyers voor verenigingen, flyers voor restaurants en flyers voor winkels of andere bedrijven. Succesvolle flyers herkennen we aan een aantal punten. Die delen we graag met je!

 

Succesvolle flyers:

  • hebben een duidelijk doel
  • hebben een korte, duidelijke kernboodschap
  • hebben pakkend beeldmateriaal
  • hebben korte, wervende teksten
  • hebben de juiste contactinformatie

Flyer of folder

Een flyer bestaat doorgaans uit één vel papier, vaak dubbelzijdig gedrukt. Meestal in een handzaam formaat, zoals A5. Dit formaat deel je makkelijk uit. Een flyer is heel geschikt voor acties, vanwege de snelle attentiewaarde. Een folder is een gevouwen flyer. Het heeft dus meer ‘pagina’s’ en kan meer informatie bevatten. Een folder is geschikt als je doelgroep meer tijd (nodig) heeft om zich te verdiepen in jouw product of dienst.

Juiste vormgeving en tekst

Ook jij zelf komt waarschijnlijk regelmatig met flyers in aanraking. Dat kan op straat zijn of in je eigen brievenbus. Ga eens na hoe lang je de flyer bekijkt. Dit zal hooguit 3 seconden zijn. Pas als je door iets op de flyer aangetrokken wordt, zul je langer kijken. Wie helpen je graag om dat voor elkaar te krijgen. Dit doen we met de juiste vormgeving en de juiste tekst.

Samen jouw flyer succesvol maken?

Meer weten over flyers? Onze kennis en ervaring zetten we graag voor jou in. Neem daarom contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.