21 december 2016

Gratis stockfoto’s voor je reclame-uitingen

Het vinden van juiste afbeeldingen voor je folders of brochure is niet altijd eenvoudig.  En dat terwijl afbeeldingen een belangrijke rol spelen in je reclame-uitingen. Om je te helpen volgt hier een klein lijstje met sites waar je terecht kunt voor gratis stockfoto’s.


DNA Beeldbank Zeeland

In de DNA-Beeldbank vind je honderden foto’s die de diversiteit van Zeeland laten zien. Je mag deze gratis en rechtenvrij gebruiken als je de verrassende en mooie kanten van de provincie wilt tonen. Bijvoorbeeld in een folder, in Direct Mail of op je website. Heb je zelf mooie foto’s van Zeeland? Zet ze op deze site en deel ze met anderen!

http://beeldenbank.laatzeelandzien.nl/

Gratisography

Gratisography is één van de meest interessante sites voor vrije stock foto’s vanwege de eigenzinnige stijl van de fotograaf Ryan McGuire. Alle foto’s zijn een hoge resolutie en royalty-vrij, klaar voor gebruik, waar je wilt. Gesorteerd in de categorieën van dieren, natuur, voorwerpen, mensen, stedelijk. Iedere week worden nieuwe foto’s toegevoegd.

http://gratisography.com/

IM Free

IM Free biedt een verzameling van gratis web design middelen, allemaal voor commercieel gebruik. De collecties die rechtenvrij zijn, omvatten sjablonen, pictogrammen, button makers, en beelden gegroepeerd op thema’s zoals technologie, onderwijs, natuur, en nog veel meer.

http://imcreator.com/free

Pixabay

Pixabay biedt meer dan 490.000 gratis afbeeldingen en video’s die je overall kunt gebruiken. Alle afbeeldingen en video’s op Pixabay zijn vrijgesteld van copyrights. Je mag ze downloaden, aanpassen, verspreiden en royalty-free gebruiken waarvoor je maar wil, zelfs in commerciële toepassingen. Ook bronvermelding is niet nodig.

https://pixabay.com/

Meer weten?

Wil je meer weten over de juiste afbeeldingen voor je folder? Wij adviseren je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com