24 december 2020

Goede voornemens zijn goede inhaker

Wie reclame maakt, kent het begrip ongetwijfeld: inhakers. Goede voornemens zijn aan het begin van het nieuwe jaar inhakers bij uitstek. De spotschool helpt mensen om fit te worden, de diëtiste om af te vallen en de autodealer om eindelijk groen te gaan rijden. Wees creatief: met zoveel goede voornemens vind je er vast één om met je folder of flyer bij in te haken

Inhaken is het snel inhaken op actuele gebeurtenissen, nieuwsitems of andere evenementen. Door een reclame uiting, afbeelding of nieuwsbericht op de gebeurtenis aan te passen krijg je veel aandacht. In veel gevallen gaan inhakers samen met een humoristische uiting of verbeelding van de actualiteit.

Wees creatief!

Naast folders, flyers en reclame zijn er andere voorbeelden van creatief inhaken. Zo kwam Chocomel eens met een barometer app die de kans op het doorgaan van de Elfstedentocht aangaf en deelde Unox de bekende oranje mutsen uit bij de traditionele Nieuwjaarsdijk in Scheveningen. Tijdens de Champions League finale tussen Barcelona en Manchester United ontstond de hashtag #barman. Heineken bedacht  er een campagne omheen met kroeg gerelateerde Twitter berichten en #barman shirts voor horecapersoneel.

Goed van start

Inhakers kun je dus ook voor de nieuwe voornemens bij nieuwjaar gebruiken. Bedenk een leuke actie, een leuke tekst en zorg voor een aantrekkelijke vormgeving. Reken maar dat je opvalt met je flyer of folder. Zo ga je het nieuwe jaar direct goed van start.

Meer weten over flyers of folders?

Wil je meer weten? Wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com