29 december 2016

Goede voornemens voor 2017

Het begin van een nieuw jaar is hét moment om na te denken over je bedrijf en hoe je het komende jaar jouw producten en diensten gaat promoten. Ondanks de toename van het gebruik van internet, smartphones en tablets is de traditionele manier van reclame maken nog steeds actueel en populair. Reclamefolders verspreiden zou zo maar een heel goed voornemen kunnen zijn om je omzet een flinke boost te geven.

Folders verspreiden zet je (potentiële) klanten in beweging. Maar liefst 81% van de lezers komt in actie na het lezen van een folder. Dat zijn vier op de vijf mensen! Daarbij komt dat 78% van de Nederlanders folders gebruikt om op de hoogte te zijn van de laatste aanbiedingen. Folders verspreiden is dus absoluut een goed voornemen.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je huis-aan-huis verspreide folder er goed uitziet. Daarom geven we graag 3 tips.

1. Val op

Natuurlijk ben je niet de enige die een folder verspreid. Opvallen is dus belangrijk. Kies voor een folder die zich onderscheidt van de rest van de folders. Deze folder wordt eerder bekeken en daarmee is ook de kans groter dat de ontvanger iets gaat kopen.

2. Kies voor regelmaat

Mensen vinden het fijn om te weten dat een reclamefolder iedere week of iedere twee weken verschijnt. Ze houden daarmee rekening. Met een regelmatige folderverspreiding in het nieuwe jaar is dus veel winst te behalen.

3. Zorg voor herkenbaarheid

Herkenbaarheid is belangrijk, ook in je folder. Neem een voorbeeld aan bouwmarkten, supermarkten, drogisterijen en slijters. Deze winkels profileren zich vooral om de herkenbaarheid te vergroten. Dat deden ze in 2016 en gaan ze ook zeker in 2017 doen. Sluit jij hierbij aan?

Meer weten over verspreiden?

Wil je meer weten over het verspreiden van folders in 2017? Wij vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com