15 mei 2018

Goede flyer voor je dierenpark

Het filmpje gezien van het Franse gezin dat in de Beekse Bergen werd beslopen door een groep jachtluipaarden? Een eenvoudige flyer kan helpen om de regels in je dierenpark, attractiepark of zwembad te verduidelijken.

Het maken van een flyer is eenvoudig. Het doel is dat de boodschap in één oogopslag duidelijk is. Heb je te maken met buitenlandse gasten kies dan voor een goede vertaler. Ook het gebruik van duidelijke pictogrammen kan helpen. Test de flyer vooraf bij enkele buitenlandse gasten. Zo weet je zeker dat iedereen de regels begrepen heeft en niet verschalken zal worden door een groep roofdieren.

Flyer is snel en eenvoudig

Een flyer bestaat altijd uit één enkelvoudige bladzijde. Natuurlijk moet de uitstraling aantrekkelijk zijn. Je wil immers wél de aandacht trekken. Zorg verder voor een korte duidelijke opsomming van de do’s en don’t in jouw attractiepark. Maak met vlaggetjes direct duidelijk in welke talen jouw flyer ook beschikbaar is. Of zet de vertalingen cursief onder de Nederlandse tekst.

Pictogrammen

Een pictogram is een tekening, meestal in zwart-wit. Pictogrammen kunnen in één oogopslag iets duidelijk maken. Pictogrammen zijn voor iedereen te begrijpen en daarom ideaal voor flyers met instructies. Welke taal je ook spreekt, het pictogram zul je snel begrijpen

Een pictogram is:
1. Duidelijk en concreet
2. Eenduidig
3. Eenvoudig

Vandaag nog flyers maken?

Dat doen we graag! Verspreiden.com kan jouw flyer vormgeven en drukken. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com