30 januari 2024

Goed nieuws voor grafische professionals!

Hallo vormgever, marketeer, grafische ondernemer en drukwerkprofessional! We zullen maar direct met de deur in huis vallen. Als jij op zoek bent naar een partner waarmee je samen de verspreidingen en post-mailings voor jouw klanten wilt verzorgen, dan zit je bij ons méér dan goed! Het liefst regel jij dat natuurlijk zo snel, makkelijk en voordelig mogelijk. Dat kan op Verspreiden.com, al meer dan 12 jaar hét platform voor huis-aan-huisverspreiding en direct-mail. Wij begrijpen jouw taal en heten je graag van harte welkom als reseller van Verspreiden.com. Bovendien ontvang je extra korting op de toch al zeer scherpe tarieven. Hoe? Lees snel verder!

Verspreiden wat, waar en wanneer je wilt!
Wat je ook wilt verspreiden, waar en hoe: je regelt het eenvoudig op Verspreiden.com. Ons platform biedt een compleet aanbod aan verspreidmogelijkheden. Verspreiden met de huis-aan-huis krant of via het geseald folderpakket? Je regelt het op ons platform. Liever los op de mat verspreiden? Verspreiden in het buitengebied of gewoon zelf je verspreidgebied intekenen op een kaart? Het kan allemaal! Ook als je liever direct mail verstuurt, is het slim om een kijkje te nemen bij de direct mail module op ons platform. Je zult ontdekken dat direct mail versturen niet eerder zó eenvoudig was.

Bereik de juiste brievenbus
Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste brievenbus bereikt voor jouw opdrachtgever! Daarvoor bieden we de mogelijkheid om zakelijke en/of particuliere adressen te kopen, uiteraard AVG-proof. Je kunt meer dan honderd criteria selecteren en zo een perfecte doelgroep samenstellen. Het is zelfs mogelijk om binnen 30 minuten een gratis doelgroepverkenning te laten uitvoeren door ons. We vertellen je dan precies wie de huidige klanten zijn van jouw opdrachtgever en wie eventueel nieuwe klanten kunnen worden! Heel gericht ontwerpen, drukken en verspreiden, is efficiënt en doeltreffend! Wij maken het mogelijk met een breed scala aan diensten waarmee je jouw campagnes nóg succesvoller kunt maken voor jouw opdrachtgevers. Dat is inderdaad win-win!

Word reseller!
Ben jij als reclamebureau, ontwerpbureau of marketingbureau ook actief met huis-aan-huis verspreiding en/of direct mail? Meld je dan aan als reseller. Je profiteert dan niet alleen van ons uitgebreide en efficiënte platform, maar ook van een aantrekkelijke resellerkorting. Interesse? Neem contact met ons op of meld je direct aan via verspreiden.com/reseller.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com