18 december 2017

Gemeenteraadsverkiezingen? Tijd om te communiceren!

Huis aan huis verspreide folders of flyers zijn de ideale manier om burgers te overtuigen van jouw standpunten. Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht kun je op deze manier huis aan huis leden en kiezers informeren over je lokale verkiezingsprogramma. Huis aan huis verspreide folders of flyers worden volop gelezen.

De aanstaande gemeenteraadsverkiezingen zijn voor veel politieke partijen hét moment om nadrukkelijk het contact op te zoeken met de burger. De brievenbus is hiervoor een krachtig instrument. In alle folders en flyers die mensen via de brievenbus ontvangen, worden 17 minuten gelezen. Dat is veel exclusieve aandacht voor jouw politieke boodschap.

Verschillende content per gemeente

Naast de lokale politieke partijen, doen ook veel landelijke partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Vaak in alle gemeenten, maar natuurlijke wel met andere agendapunten en prioriteiten. Het is daarom slim om vanuit een vaste vormgeving, de verkiezingsboodschap per gemeente aan te passen. Immers, in de lokale politiek spelen zeer uiteenlopende zaken. De specialisten van Verspreiden.com coördineren de inhoud, dragen desgewenst zorg voor het ontwerp en bewaken de landelijke huisstijl.

Advies nodig?

We denken graag met je mee over de verspreiding van folders en flyers in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com