18 augustus 2021

Gemeenteraadsverkiezing van deur tot deur

De gemeenteraadsverkiezingen van 2022 zijn in volle voorbereiding. Voor politieke partijen is het belangrijk om na te denken over de verkiezingsboodschap. En over de manier waarop deze voor het voetlicht wordt gebracht. Zelf van deur tot deur gaan is niet gebruikelijk. Maar met een slimme verkiezingsfolder en een goed doordracht verspreidingsplan kun je huis aan huis veel potentiële kiezers bereiken.

Nederlanders zijn gek op folders. Deze worden nog steeds opvallend goed gelezen. Dat geldt dus ook voor de folder van jouw politieke partij. Zorg voor een aansprekende uitstraling en een kop die prikkelt. Zo maak je de kans groot dat de ontvanger je folder ook daadwerkelijk zal lezen.

Maak het lokaal

Maak je folder zo lokaal mogelijk. Met foto’s van bekende lokale politici, kwesties die lokaal spelen en afbeeldingen van dorpen en steden die herkenbaar zijn. Het kan zinvol zijn om testimonials in te zetten. Een testimonial of getuigenis is een verklaring van een kiezer over zijn redenen om voor jouw partij te keizen. Testimonials kunnen zowel korte quotes als langere verhalen zijn. Als je een aantal bekende plaatsgenoten bereid weet te vinden, worden zij zo als het ware ambassadeurs voor jouw partij.

Folders maken en verspreiden?

Bij Verspreiden.com hebben we ervaring met het maken en verspreiden van folder- en flyermateriaal voor gemeenteraadsverkiezingen. We zetten onze kennis en ervaring ook graag voor jou in. Weten hoe? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com