Geel en pastel; we gaan Paas folders verspreiden!

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

13 februari 2020

Geel en pastel; we gaan Paas folders verspreiden!

Wie folders verspreidt, weet het. Ieder feest heeft zijn eigen kleurenpalet. De kleuren voor Pasen zijn natuurlijk geel gecombineerd met tal van zachte pasteltinten. Verder zien we eieren, kuikens, lammetjes en voorjaarsbloemen. Iedereen die een folder met deze thematiek in de brievenbus vindt, weet dat hierin de aanbiedingen en ideeën voor Pasen te vinden zijn!

Slimme ondernemers verspreiden folders rond Pasen en pikken zo een graantje mee van de kooplust van consumenten. Een groot deel van deze extra uitgaven worden gedaan in de foodsector. Een huis aan huis bezorgde folder heeft een groot effect: circa vier op de vijf lezers komt in actie na het lezen van een folder.

Folder met jouw Paas-aanbiedingen

Nederlanders geven met Pasen vooral veel geld uit aan eten en drinken. Wat te denken van het traditionele Paasontbijt, de Paasbrunch en het Paasdiner. Supermarkten spelen hierop in met een speciaal samengesteld, luxe assortiment. Ook aan het versieren van de woning en de tafel besteden mensen veel geld. Aan leuke paasdecoraties, paasservetten, mooie boeketten wordt veel geld uitgegeven. Misschien wel in jouw winkel als je in een huis aan huis verspreide folder duidelijk je assortiment kenbaar maakt!

Folder met Pasen?

Wil je tips en advies over de verspreiding van folders voor Pasen? Daarover vertellen we je graag alles! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.