3 november 2016

Geef je omzet een december boost

De knusse donkere decembermaand komt eraan. Met gezellige lichtjes, kaarsen, de geur van stoofpeertjes en dennenhout. Het kerstgevoel maakt zich langzaam van ons meester. Met folders laat je zien wat je in huis hebt. Zorgen dat je klanten met plezier gaan shoppen. Want jouw winkel is veel leuker dan een onpersoonlijke webshop. Wees voorbereid en geef je decemberomzet een extra boost!


Personeel

Wees voorbereid en zorg ervoor dat iedereen gemotiveerd en enthousiast is en blijft. Hou je team scherp. Vertel wat belangrijk is, welke folderacties er gaan lopen en maak er iets gezelligs van. Zorg de laatste dagen voor Kerst voor wat lekkere hapjes en een drankje na werktijd, dat heeft iedereen verdiend. Plaats tussendoor ook leuke foto’s van je medewerkers in actie op social media. Je klanten vinden dit leuk om te zien, potentiële klanten komen wellicht nog langs en je medewerkers beschouwen het als een blijk van waardering.

Prijs

De periode voor Kerst is ideaal voor cross selling, met andere woorden dat je klant meer producten bij je koopt. Hoge kortingen zijn geen must maar ben je van plan die te bieden, kondig dit dan tijdig aan met een huis aan huis verspreide folder.

Promotie

Denk tijdig na over de promotie van je zaak. Een folder is een uitstekend medium om meer bekendheid te genereren. Wie pas op het laatste moment leuke acties gaat opzetten zal zichzelf inderdaad in de vinger snijden. Vanaf begin november moet je zo veel mogelijk gepland hebben.

Plaats

Zorg dat je winkel in kerstsfeer is. Kleine moeite, groot plezier. Het geeft klanten dat heerlijke kerstgevoel waardoor ze misschien net iets sneller geneigd zijn dat ene kadootje toch nog te kopen..

Omzetboost met folders

Wil jij je omzet een boost geven met de verspreiding van folders? Wij kunnen je daar van alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com