26 augustus 2021

Geef je klanten het woord

Geef in je folders of flyers klanten het woord. Dat doe je met testimonials. Testimonials zijn citaten van tevreden en enthousiaste klanten. Dat wat anderen over je zeggen heeft veel meer ‘bewijskracht’ dan alles wat jij over jezelf kunt zeggen.

Tevreden klanten zijn cruciaal voor elk bedrijf. Positieve testimonials helpen je op verschillende manieren. We geven je graag drie redenen om te werken met testimonials.

  • Wek snel vertrouwen. Ervaringen van andere klanten stellen gerust: iemand heeft dit al geprobeerd en was er blij mee. Dat werkt vooral als die andere klant dezelfde problemen wilde oplossen, die een nieuwe klant heeft.
  • Lever sociaal bewijs. Sociaal bewijs is onafhankelijk bewijs dat je product waarmaakt wat je belooft. Bijvoorbeeld: Als een klant zegt: ‘Met Product X kon ik dit probleem oplossen. Ik vind het een stuk beter dan alle andere oplossingen op de markt, omdat…’ is dat sterker dan wanneer je zelf zegt: ‘Ons product X lost dit probleem op.’
  • Laat zien dat jij de expert bent. Wie zou je eerder vertrouwen? Iemand die beweert een expert te zijn of een expert waar meerdere bekenden enthousiast over zijn? Testimonials helpen je om duidelijk dat te maken dat je weet waar je het over hebt.

Probeer altijd te werken met testimonials van klanten die bereid zijn met hun volledige naam vermeld te worden of, nog beter, met foto! Gebruik nooit een zelf verzonnen testimonial. Vroeg of laat val je daarmee door de mand en is het in één klap gedaan met je geloofwaardigheid.

Wil jij klanten het woord geven?

Wij weten hoe je dat kunt aanpakken en vertellen je er graag over. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com