24 oktober 2016

Geef je kerstomzet een boost

Nog even en Kerstmis staat weer voor de deur. Wie op tijd met de voorbereidingen voor een kerstfolder begint, kan mee profiteren van de koopbereidheid voor deze dagen. Vrijwel iedereen is op zoek naar de leukste kerstcadeautjes, kerstgerechten en drankjes.

Wist je dat kerstcadeaus vooral op het laatste moment gekocht worden? Elk vijfde doet dit zelfs in de laatste twee weken voor kerst. Belangrijk dus dat je dan in beeld bent, want oriënteren doe je heel eenvoudig via de folders die huis aan huis verspreid worden.

Folders met kerstbeleving

Een goede folder wakkert de kerstbeleving bij de ontvanger aan. Met goede aanbiedingen en een aantrekkelijke presentatie in je folder, lok je mensen naar je winkel. Want het is echt zo dat een goede reclamefolder mensen in beweging zet! Ruim 80% van de ontvangers komt naar aanleiding van een folder in actie. Uit onderzoek blijkt ook dat  30% van de omzet van retailers is toe te wijzen aan de huis-aan-huisfolder. Extra reden om in deze kooplustige decembermaand extra in te zetten op het huis aan huis verspreiden van folders. Zo geef je je kerstomzet een interessante boost!

Zelf folders verspreiden

Wil je meer weten over de mogelijkheid om in december huis-aan-huis folders te verspreiden in jouw regio? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com