Geef eens iets weg in je folder!

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

22 oktober 2019

Geef eens iets weg in je folder!

Folders met extra’s vallen in de smaak. Juist met een folder kun je extra’s weggeven en vooral ook zaken tastbaar maken. Want, wie vindt het nou niet leuk om iets extra’s te krijgen? Zo’n 74 procent van de folderlezers heeft weleens een extraatje via een folder gekregen. De meest geliefde extra’s zijn kortingsbonnen (49 procent), proefverpakkingen (48 procent), cash-back-acties (35 procent) en bijzondere folders (26 procent).

 

Een slimme actie of afwijkende folder valt beter op in de brievenbus. Zorg er dus voor dat je verrast in de uiting van je boodschap, zodat dit bijdraagt aan de merkbeleving bij jouw klanten. Door veel te variëren en experimenteren met beeld, kleur en geur kun je jezelf nog beter onder de aandacht brengen.

Dol op koopjes

Nederlanders dol op koopjes zijn. Dat is voor bijna driekwart van de folderlezers de reden om jouw folder open te slaan. Ze willen op de hoogte zijn van aanbiedingen en pluizen voor de dagelijkse boodschappen alle folders uit voor de scherpste aanbiedingen. De week begint als zij de folders in de brievenbus ontvangen. Supermarkten besteden jaarlijks bijna €90 miljoen aan folders. Daarmee geeft deze branche verreweg het meeste geld uit om klanten met die ene knallende folderactie naar de winkel te lokken.

Huis-aan-huis verspreiden

Ook het huis-aan-huis verspreiden van kortingsbonnen en waardecheques heeft zin. En misschien ken je de knip-acties ook? Met 25% korting op het eerste artikel, 20% korting op het 2e, 15% korting op het 3e en maar liefst 40% korting op het vierde stuk kun je als ondernemer je verkopen een flinke boost geven. Andere winkeliers kiezen voor nominale bedragen, vaak vastgesteld op basis van de aankopen in de voorgaande periode. En zeg nu zelf; een waardecheque in de brievenbus zet je toch even aan het denken. Heb ik nog iets nodig? Dit zijn kortingen die veel mensen liever niet laten lopen.

Folders met een extraatje verspreiden?

We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.