20 december 2022

Geef eens een nieuwjaarskaart mee

Verspreiding van je reclame-uitingen kun je natuurlijk ook zelf doen! Geef in de december gewoon eens een leuke nieuwjaarskaart mee, zodra mensen iets bij je hebben gekocht. Zoals een packaging insert werkt voor een webshop, werkt een leuke persoonlijke kaart voor jou!

Heb je een kledingwinkel? Een mooie cadeauwinkel? Een fijne bakkerij of slagerij? En hoe vaak geef je je klanten niet een tasje mee met daarin hun nieuwe of verse aankopen? Dat is hét moment om er een mooie nieuwjaarswens bij te doen. Laat deze vooraf drukken in een stijl die bij jouw winkel past en informeer al je medewerkers over deze kerstactie.

Extra aanbieding

Je kunt ervoor kiezen om op de kaart een leuke actie te vermelden. Denk aan een korting voor het nieuwe jaar of koppel een goed doel aan de kaart en laat je klanten deze weer bijvoorbeeld weer ergens inleveren. Elke ingeleverde kaart levert dan een bepaald bedrag op. Zulke acties zijn sympathiek en dat werkt door in de beleving van jouw winkel.

Maak het persoonlijk

Natuurlijk neem je even de tijd om de nieuwjaarskaarten persoonlijk te ondertekenen. Je klanten waarderen zo’n  gebaar. Misschien heb je zelf ook al eens een handgeschreven kaartje ontvangen, bijvoorbeeld bij een webshop bestelling. Je weet dan zelf hoe leuk dat is.

Nieuwjaarskaarten drukken en zelf verspreiden?

De tijd dringt maar natuurlijk gaan we nog graag voor je aan de slag. We zijn flexibel en wendbaar. Neem daarom vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com