26 april 2023

Gebruik folders voor fieldmarketing

Folders of flyers kun je huis aan huis laten verspreiden, maar een andere optie is deze te verspreiden in een winkelstraat, tijdens een festival of op een beurs. Deze vorm van marketing wordt ook wel field marketing genoemd. Flyeren is daarvan een goed en herkenbaar voorbeeld. Flyeren kan voor behoorlijk wat aandacht zorgen en met een slimme ‘call-to-action’ in de flyer of folder, kun je rekenen op behoorlijk wat extra traffic.

Flyeren ofwel het uitdelen van folders of flyers is een goede manier om mensen ertoe aan te zetten om naar een dichtbijgelegen winkel, beursstand of event te gaan. Daarbij gaat het om meer dan het zomaar uitdelen van een stukje papier. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over je actie, zodat de kans van slagen van jouw flyeractie toeneemt.

Juiste flyers

Verspreiden.com heeft ervaring met het opmaken en drukken van flyers. De juiste folder of flyer is één van de sleutels tot het succes. Om die reden denkt het team van Verspreiden.com graag met je over de opmaak en het formaat van je flyers. Wij kunnen de flyers bovendien ook tegen scherpe tarieven drukken. Wil je de flyers op straat uitdelen? Houd er dan rekening mee dat je je moet houden aan de regels uit de Code voor fieldmarketing en de regels van de gemeente.

Bestel je folders nú

Wil je zelf de kracht van fieldmarketing ontdekken en flyers of folders op straat verspreiden? In onze webshop loodsen we je stap voor stap door het bestelproces voor het drukken en verspreiden van jouw flyer.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com