19 juli 2022

Gebruik flyers op de camping

Heb je een restaurant op de camping en is er regelmatig iets te doen? Kies dan voor eenvoudige flyers om de campinggasten te informeren en enthousiasmeren. Flyers zijn makkelijk te maken en eenvoudig te verspreiden. Zéker op de camping of het vakantiepark.

In het hoogseizoen valt er vast van alles te beleven op de camping. Een speciale avond in het restaurant, een aantrekkelijk ontbijtservice of een aanbieding bij het snackloket. Of denk aan een leuke activiteit van het animatieteam of een gezellige zomerse markt op de camping. Het zijn allemaal gebeurtenissen die wel wat extra aandacht verdienen. En extra aandacht genereren is nu precies wat flyers doen! Ook minder leuke gebeurtenissen kun je aankondigen met een flyer. Zijn bijvoorbeeld bepaalde toiletgebouwen tijdelijk dicht of wordt een campingweggetje afgesloten? Met een flyer weet je zeker dat je alle campinggasten bereikt.

Flyer maken

Een flyer is een los vel papier dat bedoeld is om makkelijk te kunnen uit te delen. Kies daarom ook altijd voor een handzaam formaat. Meestal zijn ze in ieder geval niet groter dan een A4. Als je flyers wilt laten drukken om uit te delen, kun je ze aan beide kanten bedrukken. Wil je ze ook ophangen, bedruk dan slechts één zijde.

Kort en krachtig

Een goede flyer maakt in één klap duidelijk wat de boodschap is. Wees kort en krachtig dus. Ondersteun je tekst met een aantrekkelijke afbeelding en maak natuurlijk duidelijk dat de flyer van jouw camping of vakantiepark is. Dat kan bijvoorbeeld door een herkenbaar logo te gebruiken.

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over het maken van flyers tijdens het komende toeristenseizoen? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com